Καλώς Ορίσατε στην EXECON

info@execonsa.com

Top
 

Ανάπτυξη & Διαχείριση Καινοτομίας

Η FORTH είναι μια κορυφαία διεθνής μέθοδος δημιουργίας καινοτομίας σε μία επιχείρηση. Διπλασιάζει την αποτελεσματικότητα της διαδικασίας καινοτομίας στην εταιρία σας και δημιουργεί κουλτούρα ανάπτυξης.
01

Η FORTH είναι η Νο1 μέθοδος παγκοσμίως

Η FORTH είναι η Νο1 μέθοδος παγκοσμίως για τη σωστή διάρθρωση του χαοτικού πρώτου σταδίου ανάπτυξης καινοτομίας σε μία εταιρία.

02

Δημιουργήθηκε στην Ολλανδία από τον Gijs van Wulfen

Δημιουργήθηκε στην Ολλανδία από τον Gijs van Wulfen ως αποτέλεσμα δύο δεκαετιών εμπειρίας στην δημιουργία project καινοτομίας σε επιχειρήσεις. Ο Gijs είναι ο συγγραφέας των διεθνών μπεστ-σέλερ (Νο1 σε πωλήσεις στο Amazon) στην καινοτομία «Η Εκστρατεία Καινοτομίας (The Innovation Expedition)» και «Ο Λαβύρινθος της Καινοτομίας (The Innovation Maze)».

03

Σε 15 εβδομάδες, η FORTH δημιουργεί σε μία επιχείρηση πάνω από 700 νέες ιδέες

Σε 15 εβδομάδες, η FORTH δημιουργεί σε μία επιχείρηση πάνω από 700 νέες ιδέες, 20 νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες και 5 νέα business cases για καινοτόμα προϊόντα, υπηρεσίες και επιχειρηματικά μοντέλα.

04

Σύμφωνα με μια πρόσφατη έρευνα

Σύμφωνα με μια πρόσφατη έρευνα του καθηγητή Herman van den Bosch του Ανοικτού Πανεπιστημίου στην Ολλανδία, η FORTH διπλασιάζει την αποτελεσματικότητα της διαδικασίας καινοτομίας σε μία επιχείρηση. Σε μια κανονική διαδικασία καινοτομίας διαπιστώθηκε ότι ξεκίνησαν μόνο το 37,5% των νέων ιδεών που δημιουργήθηκαν, ενώ με τη μεθοδολογία FORTH, το 77% των «μίνι νέων business cases» που δημιουργήθηκαν υιοθετήθηκαν από τη διοίκηση και ξεκίνησαν.

Forth Plan

Χρησιμοποιήστε την μέθοδο καινοτομίας FORTH για τη δημιουργία ελκυστικών καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών, με μεγάλη εσωτερική υποστήριξη, με μια πιστοποιημένη διεπιστημονική ομάδα στην εταιρία σας.