Καλώς Ορίσατε στην EXECON

info@execonsa.com

Top
 

Ποιοί Είμαστε

Διαθέτουμε πάνω από 100 χρόνια σωρευτικής εμπειρίας σε θέσεις CEO, CFO, COO και CSO εταιριών μεγέθους από 7 εκ. έως 500 εκ. ευρώ στην Ελλάδα, Γερμανία, Γαλλία, Αγγλία, Ολλανδία και Ιταλία.

Νάρκισσος B. Γεωργιάδης

Managing Partner
Ο Νάρκισσος Γεωργιάδης είναι ένας επιτυχημένος Διευθύνων Σύμβουλος και Executive Advisor με 25+ χρόνια εμπειρίας στην ίδρυση και διοίκηση βιομηχανικών και εμπορικών εταιριών, στην αναδιάρθρωση επιχειρήσεων και στην βελτίωση των αποτελεσμάτων και της μετοχικής αξίας επιχειρήσεων.  Έχει εργαστεί για μερικές από τις κορυφαίες πολυεθνικές εταιρίες του κόσμου, όπως η Daimler και η Procter & Gamble καθώς και ένα εισηγμένο στο ΧΑΑ όμιλο εταιριών – σε ένα ευρύ φάσμα κλάδων συμπεριλαμβανομένης της αυτοκινητοβιομηχανίας, της κλωστοϋφαντουργίας, των καλλυντικών και των  συμβουλευτικών υπηρεσιών.

 

Η εκτενής εμπειρία του περιλαμβάνει την ανάπτυξη και την ηγεσία δυναμικών προγραμμάτων ανάπτυξης και βελτίωσης της κερδοφορίας σε επιχειρήσεις, την υλοποίηση σύνθετων έργων οικονομικής και επιχειρησιακής αναδιάρθρωσης, τον σχεδιασμό και υλοποίηση εξαγορών με συγχώνευση ή διαχωρισμό μονάδων, την διαχείριση διασυνοριακών έργων και την ηγεσία διαπραγματεύσεων σε επίπεδο διοικητικού συμβουλίου με μετόχους, συνδικάτα και χρηματοπιστωτικά ιδρύματα.
Ο Νάρκισσος Γεωργιάδης είναι Διαπιστευμένος Διαμεσολαβητής του Υπ. Δικαιοσύνης (Ν.3898/10), Συντονιστής – Εμπειρογνώμονας του Ν. 4469/17 (Εξωδικαστική Ρύθμιση Οφειλών Επιχειρήσεων), Πιστοποιημένος Εκπαιδευτής της μεθόδου Καινοτομίας FORTH και Πιστοποιημένος Διαπραγματευτής (YPO/INSEAD).

01

Διευθύνοντες Σύμβουλοι

Διευθύνοντες Σύμβουλοι με διεθνή εμπειρία στη γενική διεύθυνση, την ανάπτυξη πωλήσεων, την αναδιάρθρωση επιχειρήσεων και την δημιουργία κορυφαίων ομάδων.

02

Ειδικοί Ανάκαμψης

Ειδικοί Ανάκαμψης που αξιοποιούν το μέγιστο των δυνατοτήτων μιας επιχείρησης για την αύξηση των εσόδων της, υποκινώντας παράλληλα τους εργαζόμενους, τους πελάτες και τους προμηθευτές της.

03

Ηγέτες Ανάπτυξης και Καινοτομίας

Ηγέτες Ανάπτυξης και Καινοτομίας με ισχυρές ικανότητες marketing και πωλήσεων, οδηγώντας προς τα εμπρός σε δύσκολους καιρούς, brands και εταιρίες, αυξάνοντας την αξία των μετόχων τους.

04

Εξειδικευμένοι στην Αύξηση Κερδοφορίας

Εξειδικευμένοι στην Αύξηση Κερδοφορίας, μέσω μείωσης δαπανών, αυστηρών ελέγχων κόστους και διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων.

05

Έμπειροι Διαπραγματευτές

Έμπειροι Διαπραγματευτές, που έχουν δομήσει και ηγηθεί διαπραγματεύσεων για συμφωνίες πολλών εκατομμυρίων ευρώ με τράπεζες, μετόχους, σωματεία εργαζομένων και επενδυτές.

06

Έμπειρα μέλη Διοικητικών Συμβουλίων

Έμπειρα μέλη Διοικητικών Συμβουλίων, που έχουν διατελέσει Πρόεδροι, αντιπρόεδροι ή μέλη Διοικητικών Συμβουλίων πολλών εισηγμένων και μη εταιρειών περιορισμένης ευθύνης σε πολλές χώρες, μεταξύ των οποίων και εταιρία holding μεγέθους 4 δισ. Ευρώ.